Temat: [Focus 2004-2008] Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?
View Single Post
Stary 13-10-2017, 09:45   #1267
Kon_Trojanski
ford::beginner

Imię: Bartek
Model: Focus Mk2FL
Silnik: 2.0 DuraTec aut.
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Czy ktoś domontowywał TEMPOMAT?

Cytat:
Napisał Kon_Trojanski Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cześć!
Mam Foke Mk2FL z 2008, czteroramienna kierownica + pilot radia.
Powiedzcie mi, do kogo można podjechać (obojętnie gdzie w PL) żeby taki tempomat dołożyć i dograć wszystko jak trzeba? Zajmuje się tym ktoś z forum? Oczywiście odpłatnie.
Chcę żeby zrobił to ktoś ogarnięty i ze sprzętem do tego odpowiednim.
Witajcie!

Jestem już po montażu tempomatu.

Tempomat w postaci przerobionego piota radia od dudijack. Jeżeli macie trójramienną kierownicę, bądź tak jak ja czteroramienną, ale po prostu nie macie czasu na szukanie i montaż w innym terminie kierownicy z przyciskami, to polecam tego użytkownika. Z pilotem wszystko ok, bardzo szybka wysyłka i praktycznie zero problemów z kontaktem.

Jeżeli zaś chodzi o montaż tempomatu to polecam użytkownika mayak. Konkretny człowiek, zadajesz pytanie, dostajesz treściwą odpowiedź, wszystko co i jak, do tego listę co można przy okazji zrobić. Do tego bardzo dobry kontakt, szczegółowa instrukcja dojazdu, profesjonalne podejście nawet jak przez godzine montażu stoi mu nad głową taka gaduła ze stwierdzonym adhd jak ja xD

POLECAM!
Kon_Trojanski jest offline   Odpowiedź z Cytatem