Temat: [Galaxy 2006-2015] Pęknięta szyba ale jaka przyczyna??
View Single Post
Stary 13-10-2017, 13:20   #17
Mario_
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: GALAXY MK3
Silnik: diesel
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Pęknięta szyba ale jaka przyczyna??

Cytat:
Napisał galaktyczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tego nie powiedziałem, bo doświadczenia nie miałem z nimi. Opinie znam jedynie ze słyszenia, a te nie do końca muszą się pokrywać z prawdą. Są natomiast nieoryginalne, a często barwione na taki dziwny zielonkawy kolor. Warto o tym pamiętać i rozmawiać, by dali szybę czystą, bo się będzie odróżniać od reszty. Choć prawdę mówiąc nie jestem pewien, czy i ta czysta nie będzie miała innego odzienia niż oryginał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JA akurat mam inny odcień bo mam z solarem bardziej pod fiolet pada coś takiego :-)
To was panowie zdziwię bo dzisiaj byłem w innym serwisie który montuje Pilkingtona i powiedział że również współpracuje z ubezpieczycielami i wstawia szyby Pilkingtona czasami bywa że Saint-Gobain. Więc warto wiedzieć w swoim mieście jakie firmy współpracują z ubezpieczycielami i jakie szyby montują :-)

Ostatnio edytowane przez Mario_ ; 13-10-2017 o 13:28
Mario_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem