Temat: [C-MAX 2003-2007] Buczenie nowego łożyska??
View Single Post
Stary 14-10-2017, 21:03   #10
michal300889
ford::beginner

Imię: Michał
Model: Focus C-Max
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Buczenie nowego łożyska??

Witam, do tej pory nie wiadomo co to jest, nadal buczy, przełożone koła, wyciągnąłem półoś na której jest podpora z lozyskiem, stawiałem na to łożysko, bo ma delikatny luz, przynajmniej tak się wydawało, lecz jak już miałem w ręku, jest to prawie nie wyczuwalny luz, także zrezygnowałem z wymiany, tak też mi doradził mechanik, by nie wymieniać bo szkoda kasy. Nie mam pojęcia co to jest... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaczyna buczeć powyżej 50 przy skręcie w lewo przestaje. Spuściłem olej ze skrzyni biegów by zobaczyć czy nie ma opiłków, nie było, nawet magnez delikatnie włożyłem w otwór spustowy, nie złapało żadnych opiłków... Nie wiem co to może być, byłem również na stacji diagnostycznej, samochód był uniesiony i dostswiony był ten rozpędzacz do kół, i lewa strona nie wydawała dźwięków, ale pojazd był uniesiony, jak rozpędzał prawe, było słychać jakiś szum, czy możliwe jest by to było również prawe łożysko?

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
michal300889 jest offline   Odpowiedź z Cytatem