Cytat:
Cytat:
Napisał orzel_man
Koledzy,
odgrzeję delikatnie,
jestem już po kilku sesjach detailingowych ze swoim Maxem.
Z czego raz obleciałem auto aio na maszynie.
Faktycznie była to lare i pracowało się bardzo fajnie, wszystko wyszło tip top.
Kolejne sesje to już było ręczne pracowanie germanami.
faktycznie jest różnica na maxa w efekcie pracy maszyną a ręcznie.
Jestem zdecydowany na zakup maszyny.
Mam propozycję kupna
http://nadocarcare.pl/pl/maszyny-pol...al-action.html
za 400 bez torby. raz użyta.
warto.
czy lepiej dołożyć na lare 11?
na pierweszym szkoleniu dostałem taką lare do ręki, myślałem że ramiona mi odpadną, po 2 godzinach pracowałem rupesem - to już inna bajka dołóż i tak jak pisałęm przed chwilą kup kraussa db5800
|
Ale UNO momento... maszyna z linku, i db 5800 to wg mnie jedno i to samo opakowane w innego koloru plastik ale.... jak by nie patrzeć to maszyna typu DA natomiast EPL 11 ( niestety juz nie produkowana) to rotacja wiec zupełnie inne maszyny
Co do maszyn z linku i jej podobnych tak HUK jest niesamowity, wibracja przenosząca sie na rece analogiczna porównał bym to do jazdy kolarka po bruku.
Co do EPL 11 i jej podobnych polecam z calą swiadomością tyle h ile ona u nas przewalcowała i dalej ma sie dobrze to w tej cenie chyba nie ma konkurencji a ma porządną stabilizacje obrotów a nie jakies elektroniczne ''cuda na kiju'', długi kabel, mogła by mieć nie co wygodniejszą obudowę typu flex ale nie mozna mieć wszystkiego jak widać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Połączę kilka tematów... wszytko jest po coś i do czegoś ... ale osobiście wole nakładać nawet cleaner EPL 11 niz tymi wariatami małymi