Fotki na szybko. Szczelina u góry była jak oryginalna niestety zdaje się pękł jeden uchwyt który dorabiałem i był "spawany" lutownicą i radio minimalnie opadło z lewej strony. Za drugim razem rozcinałem kieszeń oryginalną i wstawiałem paski plastiku a od zewnątrz nitowałem blachę ale miałęm konsolę na wierzchu i dużo łatwiej tym operować. Dodatkowo przy radiu otrzymujemy drugą diodę migającą na czerwono imitującą alarm. Jeśli chodzi o kolor samego panelu radia to jest minimalnie inny co bardziej widać na zdjęciach niż w rzeczywistości. Trzeba się chwile przyjżeć żeby zobaczyć różnicę na żywo.
Z tego co pamiętam to jest kabel do regulacji podświetlenia w radiu ale i bez tego radio nie daje po oczach. Na środkowym zdjęciu widać z prawej strony szczelinę. (Tam pod tapicerkę wystarczy wcisnąć taki długi cienki "klin" dorobiony z plastiku albo nawet drewienka. pod vinylem jest gąbka. Dobrze jest podgrzać nawet suszarką wtedy łatwiej klin wejdzie. Podkleić w 2-3 miejscach kropelką i szpara znika)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdyby ktoś chciał przerabiać u siebie to służę pomocą