Nie wiem ile razy mam pisać, że nie chodzi mi o to, czy coś stuka czy nie.
Piszę o tym, że nie rozumiem wchodzenia na forum i marudzenia i narzekania i tak codziennie w kółko na tym forum.
Tylko narzekanie i narzekanie. Ludzie.. weźcie się cieszcie czasami tym co macie, bo moglibyście jeździć o wiele gorszymi autami.
I po raz kolejny zaznaczę. Nie wiem, może to pogrubię.
1) nigdy nie powiedziałem, że nie można się wkurzać że wydaje się jakieś pieniądze i dostaje kupę
2) na rynku za te pieniądze można dostać większą kupę
3) lepsza kupa w której wiadomo co śmierdzi niż kupa nieznana
4) przestańcie w kółko narzekać. Dzień w dzień to samo:
- Ale to auto stuka i w ogóle źle wykończone i jak można takie buble na rynek wprowadzić
- A u mnie też, ale przyzwyczaiłem się
- Ale jak oni takie coś mogą na rynek wypuszczać. nie lubię jak stuka i trzeszczy, boże ten Ford to takie kupa
Z puntem czwartym - tak wyglądają prawie wszystkie wątki o Focusie MK3 i MK3FL o ile nie są to typowe wątki techniczne. Ja nie wiem - chyba dla marud i narzekajacy po prostu trzeba osobny wątek.
Jak wspomniałem wiele razy - proszę bardzo - nikomu nie zakazuje marudzić oraz nigdy, przenigdy nie napisałem, że Focus jest bez wad. Sam się też nieźle nawkurzałem ale widzę przez ostatnie tygodnie że normalnie co któryś wątek sprowadza się nie do szukania jakiegokolwiek rozwiązania czy faktycznie sprawdzenia faktów, tylko do wiecznego narzekania.
Rozchmurzcie się ludzie trochę i naprawdę zacznijcie się cieszyć, bo mam wrażenie że niedługo na forum trafimy na takich, co to będą narzekać że zawieszenie w Focusie jest zbyt czułe bo czuć co się z autem dzieje.
@
dodheims.
- w swoim wątku, w Hydeparku mogę pisać co mi się żywnie podoba.
Tak samo w hydeparku możesz się chwalić swoimi rzeczami i tam też zakładać tematy "wolne" gdzie można sobie narzekać i narzekać.
I oj uwierz mi - tam się dopiero trafiają tematy z narzekaniem.
A tak w dziale "Focus" gdzie człowiek chce pomóc, może coś podpowiedzieć, wymienić uwagi na temat działania pewnych rzeczy czy faktycznie "tak powinny działać czy też mój jest walnięty" trafiają się wątki, które już dawno powinny być naprostowane przez moderatorów. Ja nie wiem, czy wszędzie muszą być jacyć prowokatorzy że z niezależnie jakiego wątku o wadach pojazdu wchodzimy w kwestię "ale te Fordy kiepsko robią"?
Ja mam wrażenie że chyba Fulara jest takim największym prowokatorem żeby tylko zawsze napisać, jaki to Focus niedorobiony. Nie daj boże komuś coś padnie po 60-100 czy 150 tyś km a już potem rozpiska na kilka stron że "boże jakie ****o".
Ja wszystkich pozdrawiam serdecznie.
Widocznie muszę chyba odpocząć od tego forum bo mi na nerwy działają i lenie którzy siedemnaście razy pytają o to samo jak i ludzie co tylko wejdą na forum i marudzą że silnik stuka. Jak wspomniałem - jedziesz do ASO czy prosisz kogoś z taką samą jednostką, stawiacie jeden obok drugiego i nasłuc***ecie czy faktycznie Ci stuka.
Jeśli brzmią tak samo - no to sorry - takie widocznie Ford ****o robi.
Nie wiem, widocznie ja nie potrafię przekazać tego co chcę przekazać.
Więc jeśli nie potrafię tego wytłumaczyć, to sorry. Więcej na ten temat odzywać się nie będę.
Cytat:
|
Wchodzisz wszędzie w tematy, zaznaczasz swoją obecność.
|
Jak Ci się nie podobają moje wpisy, to obok wpisu masz wykrzyknik którym zgłaszasz post do moderatora/administracji.
Moderacja/administracja sprawdza czy mój wpis łamie zasady regulaminu tego forum i podejmuje odpowiednie kroki.
Pozdrawiam