Odp: BT/VC Aktualizacja
Cześć,
Mam pytanie. Mianowice od jakiegoś czasu mam moduł cs7t-14d212-Ax z radiem Sony 6CD, wszystko śmigało z nim poprawnie, tzn. USB, dzwonienie, streaming. Jednak ze streamingiem mam ostatnio problemy, a mianowicie z głośnością. Od jakiegoś tygodnia zrobiło mi się tak że przy streamie przez BT dźwięk jest sporo cichszy niż wcześniej. Z USB wszystko działa poprawnie, głośność jest poprawna.
Czy do tego modułu wielojęzycznego była aktualizacja softu? I czy spotkał się ktoś z podobnym problemem? restartowałem radio przyciskiem on/off jak i zarówno bezpiecznikiem. Teraz mam ten problem ze wszystkimi tel (iOS lub Android), kiedyś miałem podobny przypadek ale po dodaniu 2 innych tel, wszystko działało poprawnie, teraz niestety z żadnym nie mam odpowiedniego poziomu głośności.
Druga sprawa, jak rozmawiam przez BT i mikro w aucie, to potrafi mi wycinać głos, tzn. połączenie jest super zestawione, ja rozmówce słyszę bardzo głośno i wyraźnie, niestety często jak ja mówię to po pewnym czasie głos nie jest przekazywany. Podejrzewam że może coś z mikro, spróbuje wymienić, albo coś z samym softem?
|