Temat: [Focus 2014-2018] EcoBoost 1.5 - zjada olej
View Single Post
Stary 20-10-2017, 10:30   #187
Fulara
FORD|AUTHORIZED

Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: EcoBoost 1.5 - zjada olej

Cytat:
Napisał kumpel Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
yes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to znam temat.
żadne z ASO nie wiedziało o co chodzi, jedno mi powiedziało, że mam tak jeździć, bo to coś właśnie z odlewem.

i faktycznie te silniki z tym stukaniem potrafiły 400 000 zrobić - przykład seicento z mojej okolicy z pizzerii
oczywiście stukanie na rozgrzanym milkło

Bump:
Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I na trasie Anglia - Polska - Anglia musiałbym wozić w bagażniku butlę 5 litrów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to mówie, żeby się nie dać bzdurom producenta, bo niebawem wam napiszą że tankować olej jak PB i uwierzycie
Fulara jest offline   Odpowiedź z Cytatem