Cytat:
|
Zmieniałem wczoraj koła na zimowe i dzisiaj wyskoczył mi komunikat: Tyre pressure monitoring malfunction. Po zrobieniu resetu z komputera komunikat pojawia się ponownie po kilku kilometrach.
Miał ktoś taki problem?
Koła zakładane już trzeci raz - wcześniej takich problemów nie było. Czujniki oryginalne fordowskie.
|
U mnie pojawiało się coś takiego, ale po resecie był spokój.
Bump: Drodzy koledzy,
Pragnę niniejszym podziękować jednemu z was (przepraszam nie pamiętam autora) za podpowiedź w sprawie chlupotu w baku. U mnie ten dźwięk przypominał nawet stuk podczas ruszania spod świateł. Byłem z tym nawet w serwisie żeby sprawdzili zawieszenie z tyłu, ale oczywiście wszystko było w porządku. Co ja się naszukałem, ale rzecz jasna nic nie odkryłem, aż wreszcie jeden z was mnie oświecił. Teraz odczekuję 10 sek. przed wyjęciem pistoletu i... cisza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także, drogi kolego masz moją dozgonną wdzięczność
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..