Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 20-10-2017, 17:59   #4223
MarkyMark
ford::beginner

Imię: Marek
Model: Mondeo/Kuga
Silnik: 1,5 ecoboost
Rocznik: 2015/2019
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zmieniałem wczoraj koła na zimowe i dzisiaj wyskoczył mi komunikat: Tyre pressure monitoring malfunction. Po zrobieniu resetu z komputera komunikat pojawia się ponownie po kilku kilometrach.
Miał ktoś taki problem?

Koła zakładane już trzeci raz - wcześniej takich problemów nie było. Czujniki oryginalne fordowskie.
U mnie pojawiało się coś takiego, ale po resecie był spokój.

Bump: Drodzy koledzy,
Pragnę niniejszym podziękować jednemu z was (przepraszam nie pamiętam autora) za podpowiedź w sprawie chlupotu w baku. U mnie ten dźwięk przypominał nawet stuk podczas ruszania spod świateł. Byłem z tym nawet w serwisie żeby sprawdzili zawieszenie z tyłu, ale oczywiście wszystko było w porządku. Co ja się naszukałem, ale rzecz jasna nic nie odkryłem, aż wreszcie jeden z was mnie oświecił. Teraz odczekuję 10 sek. przed wyjęciem pistoletu i... cisza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Także, drogi kolego masz moją dozgonną wdzięczność Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ostatnio edytowane przez MarkyMark ; 20-10-2017 o 18:06
MarkyMark jest offline   Odpowiedź z Cytatem