Cytat:
|
To prawda.
U mnie stuka tak samo i przy włączonym AUTO, nie da się tego wyeliminować czy ukryć. Dodatkowo i chyba bardziej osłabia mnie, jak czytam o chlaniu oleju przez EcoBoosty 1.5 i bagnetach, z których nic nie da się odczytać.
|
Ja mam moda na 209 KM i 365Nm i oleju weźmie minimalnie ale to tylko kiedy gonię po autostradzie >230 km/h
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie auta nie oszczędzam, na MODzie już ponad 20kkm zrobione, >62 kkm na liczniku, a jedyne co reklamowałem to "wyskoczony" drut w fotelu kierowcy przy 15 kkm
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i tarcze mam nawiercane bo oryginalne nie dawały rady, ale to nie o tym temat...
Zacznijcie jeździć autami bo od tego one są... i przestańcie szukać problemów na siłę. Zawsze mogliście kupić TSI albo TFSI i dolewać litr oleju do silnika przy każdym tankowaniu... (temat dobrze znam bo koleżka śmigał A4 AllRoadem).