View Single Post
Stary 22-10-2017, 18:03   #1000
blazeyzem
ford::average

Imię: Błażej
Model: Mondeo MK V Titanium White Platinium
Silnik: 2.0 EB 240hp -> 260hp AT + SYNC2 -> SYNC3
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Jaki to model nowa nawigacja 8 calowa ?

Cytat:
Napisał Filon69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@blazeyzem Jeszcze raz dzięki, udało się zmienić na stałe motyw, wszystko ok.
Zainspirowałeś mnie i poszukałem innych możliwości konfiguracji S3'za pomocą ForsCan'a... (załączam je).
Udało mi się zmienić również ustawienie sposób montowania anteny GPS (z dachowego na przednią szybę z podgrzewaniem, bo tak mam fizycznie zrobione), może dlatego czasami gubił sygnał... Zobaczymy teraz.
Zmieniłem również wygląd symbolu auta na Kombi:-P (Van) jak to miałem w S2...
Próbowałem różne kombinacje z PDC, ale nie udało mi się uruchomić wszystkich stref wokół auta... Widać, że tych opcji jest sporo, sporo również "tajemniczych" fordowskich skrótów...
Gdzieś pewnie się kryje to ustawienie.
Najlepiej by było porównać wszystkie ustawienia z kimś, kto ma aktywne wszystkie strefy, np. z kolegą @cattani75 lub @mayor :-)
A inna kwestia jest taka, czy jak się pobierało konfigurację dla S3 po VIN`nie, to czy zrobił ją poprawnie dla wszystkich pozycji, skoro w tym aucie raczej nie było przewidziane montowanie S3, ale może to inaczej działa...
P.S.
Fajna jest opcja: "Front Camera" :-) jakieś modele Forda mają coś takiego? Bo by trzeba się dowiedzieć na jakie piny S3 przychodzi druga kamera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Temat "wszystkich stref": https://forum.fordclubpolska.org/sho...59#post2875059
blazeyzem jest offline   Odpowiedź z Cytatem