Temat: [Focus 2014-2018] Sync 2 zamiana na Sync 3
View Single Post
Stary 22-10-2017, 20:22   #361
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3

Cytat:
Napisał Filon69 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...m.in. Ty się bardzo mocno przyczyniasz do zwiększenia liczby tych "specjalistów" na forum, bo dopiero teraz napisałeś jak włączyć te wirtualne strefy... j...
Jakoś umknęło mi słowo "dziękuję" w Twoim wpisie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za to aż nadto uwypukliłeś Swoje zasługi...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ale grzeczność, to raczej amerykańska specjalność a nie polska.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie interesował mnie Twój problem zupełnie - bo nie ma obowiązku abym rozwiązywał wszystkie problemy na tym forum.
Daję odpowiedzi tylko wtedy, gdy mam na to czas, ochotę i sprawa mnie zainteresuje.