View Single Post
Stary 24-10-2017, 11:18   #14
siara1983
ford::average

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4 Titek S
Silnik: 2.0 tdci 177/403
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Automo- możliwa ściema w raportach!!!

Cytat:
Napisał aprox99 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z drugiej strony powstaje pytanie:jaki interes ma ten portal żeby pisać o szkodach których nie było?trzeba by dokładnie pooglądać te samochody i pomierzyć lakier.A o co siara 1983 się tak rzuca to nie wiem.Ze skargą to do autobazy a nie tutaj.Chłop sprawdził na portalu,pokazało szkodę i dał wszystkim o tym znać.W czym problem? ROB nie był zdziwiony tylko twierdzi że chyba chodzi o wymianę osłony lusterka i coś tam jeszcze(pisze w poście),czyli coś było robione i stoi w portalu pod nazwą : SZKODA

Mam do Ciebie pytanie. Jak długo masz swoje samochody? Załóżmy ze 5lat I przez te 5 lat wiesz wszystko o swoim samochodzie. Przychodzi dzień sprzedaży wystawiasz auto bo jesteś to pewny A JA Ci dodaje posta ze rok temu miałeś szkodę na kwotę X przy przebiegu X. Mam pytanie co robisz walczysz o swoje czy tulisz uszy o wierzysz w latające aniołki? Sam sobie odpowiedz na to pytanie zanim powiesz że ktoś się rzuca, bo bronię swojego czego jestem pewien na 100% myślenie nie boli...
siara1983 jest offline   Odpowiedź z Cytatem