Witam,
Temat byćmoże brzmi dość nieprecyzyjnie. Przeglądałem tematy o szybach (na pewno wszystkich nie dałem rady) i raczej opisu takiego problemu tutaj nie ma.
W moim S-Maxiu jeszcze parę dni temu normalnie działało zamykanie szyb. Czyli jak chcę nieco przesunąć szybę (góra lub dół) trzeba lekko przytrzymać klawisz, natomiast dla pełnego otwarcia /zamknięcia mocne i krótkie wciśnięcie wystarczy - przycisk jest zdaje się dwupoziomowy. Po takim krótkim (mocnym) wciśnięciu szyba sama do końca się otwiera lub zamyka.
A teraz co się zmieniło. Po wizycie u mechanika który miał tylko zalepić dziury w wydechu system się popsuł. Na pewno było odpięcie akumulatora bo musiałem wbijać numerki do radia. Co ciekawe otwieranie szyb działa tak jak wcześniej czyli krótkim klikiem da się całkowicie otworzyć ALE... nie da się jednym klikiem zamknąć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Musze trzymać do całkowitego zamknięcia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tak jest dla wszystkich szyb.
Ktoś wie o co chodzi?