Nie zaśmiecacie tematu na forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tylko zastanawiam się czy niedogodności parkowania w pewnych miejscach samochodów z instalacją LPG to ich największa wada ? A wracając do porównań medycznych. Czy kolor plastra ma najistotniejszy wpływ na szybkość gojenia się ran ?
Miałem kiedyś autko któremu zafundowałem gaz. Autko śmigało aż miło ale paliło niestety trochę dużo. Po 15 tyś km zaczęły się drobne acz uciążliwe niedomagania. A to gasł przy przestawieniu skrzyni z R na D (to był automat) a to jakiś cylinder miał problemy (wypadał zapłon), drobiazgi, utrudniające życie. Gazownicy doraźnie coś tam naprawiali. Odciąłem mu gaz na parę tysięcy i problem zniknął. Reasumując gaz zakładaj jak koszty eksploatacji są najistotniejsze, a drobne a i czasem większe problemy są akceptowalne. Ale kto kupuje auta o których mowa w tym wątku kierując się jako głównym kryterium - kosztami eksploatacji. Jeżeli ktoś kupuje auto o aerodynamice kartonu po butach, z niezbyt dużym bagażnikiem, palącym jak smok wawelskim, z układem napędu 4x4 który zawsze rusza z 4 kół i montuje mu gaz to ja nic nie rozumiem. Ale można, czemu nie tylko po co ?