Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 30-10-2017, 13:28   #4263
MarkyMark
ford::beginner

Imię: Marek
Model: Mondeo/Kuga
Silnik: 1,5 ecoboost
Rocznik: 2015/2019
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał akajo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zauważyłem problem z automatyczną zmianą świateł z drogowych na mijania, szczególnie gdy jedzie się za innym autem. Trzeba wyłączać ręcznie, bo kierowcy z przodu są oślepiani
Temat zgłosiłem w ASO i mam odpowieź, że też to zauważają ale nic się z tym nie zrobi
Czy słyszał ktoś o możliwości ustawienia czulości czujnika automatycznych świateł przy soczewkach??
Przy okazji czy podobny problem jest przy full ledach??
Mam to samo. Co ciekawe gdy auto było nowe, układ świateł automatycznych działał idealnie, potem ukazała się aktualizacja, która poprawiała błędne działanie układu w niektórych sytuacjach. Jak wspomniałem układ działał super, po aktualizacji, ech... Raz działa dobrze raz oślepia ludzi, raz reaguje na światło uliczne, raz nie. Rzekomo nie ma możliwości regulacji czułości, etc. Wgrywali mi jeszcze raz soft, ale różnicy prawie żadnej i tak z dobrze działającego systemu zrobiono system wkurzający Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Ostatnio edytowane przez MarkyMark ; 30-10-2017 o 13:30
MarkyMark jest offline   Odpowiedź z Cytatem