Temat: Mondeo mk4
View Single Post
Stary 31-10-2017, 11:47   #20
bolek-tarnow
ford::expert

Model: VW Passat
Silnik: 2.0 170KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Mondeo mk4

Cytat:
Napisał kumpel Fordzika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zmienić swoje marzenia, bo inaczej spełnisz marzenie jakiegoś cwaniaka którego ucieszy sprzedaż auta
oczywiście Twoje uwagi przekazuję koledze jak również wszystkie uwagi, które udostępniacie.

Ja o tym wiem i podzielam Twoje zdanie więc tu bardziej chyba jest kwestia mniejszego zła. Dziś będę rozmawiał w kwestii zakupu mondeo i zobaczymy jak będzie.
Sam miałem Mondeo mk4 kombi Titanum z 2008 roku 2.0 PB/LPG z przebiegiem ok 158kkm i w styczniu sprzedałem je za dużo wyższą kwotę ale było w stanie perfekt. O dziwo nie czekałem zbyt długo na nabywcę - ogłoszenie dałem o 1 w nocy z soboty na niedzielę a w niedzielę o 12 nie miałem już auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Osobiście wiele razy podawałem na naszym forum swoje zdanie, które jest zbieżne z Twoim ale cóż jeśli ktoś będzie świadomy przy zakupie to już po za mną.
bolek-tarnow jest offline   Odpowiedź z Cytatem