Cytat:
|
i jeśli zdarzenie miało miejsce za znakiem = mandat
|
nie dostaniesz mandatu bo niby za co? W moim przypadku ja stałem a sarna która wyszła se z krzaków podeszła do auta spojżała na mnie a ja na nią i nagle skoczyła i z wyskoku zrobiła mi 4 dziury w szybie tak jakby chciała mnie odgonić i po tym zajściu znikła w lasku, miałem na to 100% świadków którzy jechali za mną , kolega
@
hak64
na bak będzie wiedział o co chodzi bo zna to miejsce kier. jastrzębie zbiornik ławczok, kiedyś przed zbiornikiem były dziury i trzeba było zwalniać do co najmniej 40km/h inaczej można było stracić zawieszenie, ewentualnie wylądować w zbiorniku, sarny były 4,trzy przeleciłały wcześniej a jedna się zaplątała ja stanąłęm co mogłem więcej robić? nie masz AC nie masz odszkodawania, poruszyłem wszystkie urzędy jakie są dostępne w tym temacie każdy mi współczuł ale każdy wypowiada wykepaną formułkę jest > jest znak i trzeba uważać< więc wychodzi na to że jak stoi znak to koło niego powinni siedzieć ludzie z UM czy lasów państwowych i chodzić przed autem z kołatką wypłaszając co się da, lub lemiesz od pługa i pchać auto, masa ludzi próbowała wyegzekwaować kasę za zniszczone zawieszenia i co??? był znak uwaga szkody czy jakieś przelomy i miasto kryte, i m se możemy pisac że czarne jest czarne ale dla urzędnika jak stoi znak to czarne jest białe i koniec
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.