Temat: [S-MAX 2006-2015] Nakrętki do felg aluminiowych
View Single Post
Stary 01-11-2017, 10:05   #34
kania81
ford::average

Imię: Łukasz
Model: s max
Silnik: 2.0 duratec
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Która z nakrętek jest prawidłowa do felg aluminiowych 16 ?

MAG czytałem twoje poprzednie wypowiedzi na temat wielkości felgi, i powiem Ci ze długo się wahałem, nawet jak widzę ze gdzieś stoi s-max to patrze na jakich felgach i znalazłem kilka na 16 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wygląd słaby i to jest jedyny minus ...
2.0 Pb to jest taki muł ze nie da się tym jeździć szybko, więc mi pasuje

Bump:
Cytat:
Napisał krzysztofSJZ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
z tego co ja wiem to ruchoma tulejka jest lepsza niż stała bo nie niszczy gniazda a jak wiadomo aluminium łatwiej się wyciera niż stal , a rodzaje nakrętek chyba zaznaczam chyba są 2 rodzaje z kołnierzem stożkowym i 1 rodzaj z kołnierzem płaskim stosowanym w japońskich pojazdach może też w niektórych EU i USA
większość sprzedawców poleca te z ruchomym kołnierzem

Bump: a co do komfortu pomiędzy 16 a 17 to ja wielkiej różnicy nie odczuwam poza tym że Fredek na 17 letnich jakoś troszkę pływa dopóki nie przyzwyczaję się po zmianie z zimowych 16
czyli jednak czujesz różnice Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kania81 ; 01-11-2017 o 10:08
kania81 jest offline   Odpowiedź z Cytatem