Cytat:
|
Daleki od tego jestem. Chodziło mnie o to, że ciężko znaleźć dobre auto biorąc pod uwagę priorytet ceny. Sam widzisz w tematach kupna auta ile czasu i egzemplarzy się przewija zanim się kupi auto.
|
Marek, ale to jest właśnie zaśmiecanie tematu. Ja nigdzie nie napisałem, że szukam okazji. Zapytałem kiedy następuje jakaś tam utrata wartości z okazji zwiększenia wieku o 1 rok. Auto dobre musi kosztować, ale w ogromnej większości przypadków auto z 2012 roku będzie mniej warte w 2018 niż jest warte w 2017 roku. Kupiłem używaną Fiestę z salonu i jeśli mi na to sytuacja pozwoli zrobię tak samo z Mondeo. Zresztą swoje Mondeo sprowadziłem z Niemiec z salonu przez polecanego importera na forum bezwypadkowe. Także jak widzisz nie należę do osób szukających okazji.
Do tego doszedł Kolega któremu trzeba dopisać jakie to silniki były produkowane w Mondeo Mk4 i w taki sposób z 3 stron można przeczytać naprawdę kilka w pełni nawiązujących do tematu wypowiedzi.
Marek, nie obraź się, ale zaczęły mnie drażnić na tym forum tematy rozrastające się do niebotycznych rozmiarów tylko dlatego, że np. dwóch użytkowników udowadnia sobie swoje racje. A tak naprawdę uzyskać pomoc jest coraz ciężej o czym się niejednokrotnie przekonałem...
Proszę więc raz jeszcze o pisanie tylko w temacie najlepszego czasu na zakup auta używanego. Z góry dziękuję.
P.S. Marek - na pewno jeszcze będę potrzebował Twojej pomocy jak już będę w trakcie poszukiwań, mam nadzieję, że wtedy będziesz tak wylewny jak teraz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.