Temat: Mondeo mk4
View Single Post
Stary 05-11-2017, 23:44   #28
bolek-tarnow
ford::expert

Model: VW Passat
Silnik: 2.0 170KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Mondeo mk4

Auto kupione, zatem dziękuję Panowie za wsparcie i pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał bolek-tarnow Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
info dla innych o powyższym modelu: przód cały wymieniany, częściowo nawet opaski go trzymają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. elementy blacharskie się nie zgrywaja, brak spasowania. Do tego cały lewy bok robiony włącznie z progiem i słupkiem środkowym. Prawa strona tył wstawiana ćwiartka, pęka szpachla obok mocowania zawiasu tylnej klapy. Ponad to korozja m.in. bok tył prawy, drzwi tył prawe, klapa bagażnika. Do środka nawet nie wsiadłem i nie obejrzałem silnika oraz podłużnic bo nie było sensu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oglądałem jeszcze z trasy 2 sztuki więc jak uda mi się odszukać linki do nich to również dodam informacje.

BUMP:
https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...tml#fb7bc055cf
straszna padaczka i moim zdaniem samochód ma dużo wyższy przebieg patrząc na jego wygląd ogólny - mocno zaniedbany samochód. Błotnik lewy przód, maska, pas przedni, wentylatory - wymieniane i lakierowane w bardzo słabej jakości. Zamek maski uszkodzony, maska cały czas otwarta. Brakuje wygłuszeń pomiędzy słupkiem a błotnikiem, widać sztukowane kable. Z błotnika lewego przedniego odchodzi lakier bezbarwny. W bagażniku z 5cm wody, środek brudny, wyplamiony i zmęczony. Alufelgi strasznie zorane. Dalszych oględzin nie było sensu wykonywać.
Zaznaczam, że sprzedającym jest ASO Suzuki i Nissana! Przy kontakcie telefonicznym pracownik obsługi informuje, że maska lakierowana i błotnik lewy przód wymieniony oraz że rozrząd jest do wymiany. Na wskazania większej ilości wymienionych, lakierowanych części pracownik odpowiedział, że on wie tylko tyle co miernik pokazał...

Ostatnio edytowane przez bolek-tarnow ; 06-11-2017 o 08:46
bolek-tarnow jest offline   Odpowiedź z Cytatem