View Single Post
Stary 06-11-2017, 15:49   #31
kocur
ford::average

Imię: Jacek
Model: Mazda CX30
Silnik: 2.0
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Yanosik - styl jazdy

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dostałem kilka zawistnych spojrzeń przez wyprzedzających; dostałem faka od gościa ze starego Audi 80 który kilka razy się zbierał do wyprzedzania ale ten Arteon samodzielnie dobrze odchodził; dostałem też syrenami prosto w ucho od trzeciej kolejnej wyprzedzającej mnie wywrotki załadowanej do pełna ziemią w okolicy budowy S3; dość wspomnieć, że ograniczenie ze względu na budowę, tymczasową organizację ruchu i u****ną w błocie drogę było na odcinku ~2km do 60km/h

Większość kierowców w Polsce niestety nie ma pojęcia jak działa tempomat.

Ja w swoim mam ustawiony odstęp dokładnie pośrodku skali - czyli plus minus jakieś 50 metrów. Tempomatu używam wyłącznie na obwodnicy czy autostradzie żeby nie było.

Nie ma dnia żeby mi ktoś nie podjechał do zderzaka, miga, trąbi - pewnie się do tego pluje ale tego już nie widzę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - dając znak żebym zmniejszył odstęp albo w ogóle zjechał na pobocze bo on już nie może i się spieszy - dodam że to działa i na lewym i na prawym pasie.

A potem się dziwią że nie ma dnia na obwodnicy Krakowa bez stłuczki - 99% to wjazd od dupy strony do bagażnika.