Cytat:
|
A ja wole zapach benzynki ... z wydechów, niż nieprzyjemny zapach diesla,.. .
|
Zapach to pikuś ... najgorszy jest ten klekot
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A w temacie ... EcoBoost 1.5 ... co by dobrego nie mówić o tym silniku to w Kudze z napędem 4x4 jest najnormalniej w świecie za słaby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Autko typu Kuga powinno dawać radość z jazdy ! ... SUV`y wymyślono właśnie w tym celu ! a Kuga z tym silnikiem poprostu przyśpiesza, hamuje skręca ... zero takiego zwykłego FUN`u, nic radości z jazdy nie czułem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem okazję przejechać się w ostatnim czasie chyba wszystkimi najpopularniejszymi autami z tego segmentu.
Wniosek Kuga z EcoBoost`em będzie SUPER! ... ale z silnikiem EcoBoost 2.0 (lub mocniejszym, ale to w EU raczej się nie uda) !!!