View Single Post
Stary 11-11-2017, 21:29   #810
Greg Poznań

Domyślnie Odp: Samochody z korygowanymi licznikami / nieścisłości w dokumentach - BEZ KOMENTARZ

Mamy kwiatek, szukam dla syna i już w sumie jutro rano miałem startować 300km do gościa, dzisiaj kolega z jego miejscowości oglądał i potwierdził stan technicznie, że można kupić, papierów nie sprawdził, bo gość miał tylko Brief do pokazania, a resztę trzyma w "szafie".

Przez tel potwierdził bezwypadkowość, przebieg 216 kkm, komplet dokumentów do rejestracji po opłatach, książkę serwisową i że wystawia fakturę. Coś mnie tknęło i kupiłem raport DNA i ... same problemy. W raporcie jest wpis 04.2015 przebieg 224900, szkoda na kilka tys Euro, kolejny wpis 09.2017 przebieg 216 kkm. Po telefonie i pytanie o kopię dokumentów, przeglądu okazuje się, że nie ma, nie robił, ma brief, książkę i umowę z DE inblanco, kontakt 0 i tyle w temacie zakupu.

Ciekawe czy DNA może się mylić i jest jakiś błąd, a gość uczciwie nic nie wie? W rozmowie wczoraj auto po opłatach z fakturą, dzisiaj do opłat, tłumaczeń, z papierkiem na kolanie od Niemca, który nie wie, że sprzedał nam? Bo gościa w tej transakcji nie ma przecież ...

https://www.otomoto.pl/oferta/ford-m...-ID6z7CNv.html

VIN: WF0GXXGBBG8Y67672

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Greg Poznań ; 12-11-2017 o 00:13 Powód: Dołożenie zdjęć
  Odpowiedź z Cytatem