RCo do C klasy ... to wszystko zależy od gabarytów kierowcy .... jak to było w polskiej komedii konus się zmieści
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak na poważnie wymiary tego auta nie są wcale takie małe ale ja np. każde auto gdzie mi deska gniecie prawe kolano odrzucam a jak widzę wycięcia z tyłu w fotelach , żeby pasażer za mną kolana zmieścił ...
Jedyne co to można zazdrościć skrzynia , która pod względem osiągów dennie wypada w mk5 , ecobiust z 240 km ze swoją masą strasznie odstaje od aut z podobnymi gabarytami właśnie przez skrzynie
żeby nie być gołosłownym bo mi tu już jakiś kolega udowadniał , że dla 0,4s do setki warto akceptować spalanie parę litrów większe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mk5 2.0 tdci 180 km 8,3s 0-100
Mk5 2.0 EB 240 km 7,9s 0-100
MB W213 czyli potoczna e klasa 2.0 245 km 6,2 0-100
W tym 3 cim aucie to bym zaakceptował dużo większe spalanie ale nie w ecobiuście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co do majaczenia z kulturą jeździłem tym i tym przy wyciszeniu vignale stwierdziłem , że nie warto i zamykam się w 7 l
Jak ford wypuści 8-10 biegowy automat to wrócę do benzyny .. może w mk6