View Single Post
Stary 12-11-2017, 12:20   #4385
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał latar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A moim zdaniem operowanie na ekranie dotykowym w czasie jazdy to proszenie się o kłopoty a wprowadzanie adresu w navi to już ten sam poziom jak walenie postów na fejsa mając w jednej ręce telefon a w drugiej kierownicę.
Tyle, że kierowca A4 wprowadzał dane na postoju - i wcale nie korzystał z ekranu - jest po prostu umieszczony za wysoko i nikomu się nie chce ściągać ramienia z podłokietnika. Moim zdaniem najbezpieczniejsze i najskuteczniejsze wydaje sie sterowanie głosowe

Bump:
Cytat:
Napisał qlszef Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można niby do niego gadać ale to trwa strasznie długo. A niech tak w radiu leci ulubiona piosenka to połowę się jej straci chcąc SYNCowi 2 powiedzieć że "dmuchał" na np na nogi.
Ja używam na codzień głosówki do obsługi telefonu i klimy. Nie zajmuje mi to więcej jak 5-6 sek. Oczywiście system rozpoznawania komend można porawić (ja mam wersję angielską)
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem