Cytat:
|
Wg. mnie aktywna redukcja szumów jest zarezerwowana tylko do Vignale i tylko z silnikami diesla.
|
dokładnie tak tzn. diesel i hybryda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem mondeo mkIV, a myślę o kupnie mkV ale słyszałem, że te nowe mondeo wpadają w bujanie! koledzy czy to prawda? To bujanie charakteryzuje się efektem jechania po poprzecznych niewielkich nierównościach. Posiadaczy mkV proszę o swoje opinie
|
kolego nic nie buja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja przynajmniej nie widzę różnicy między MK4 i MK5 w jednym jeździłem na 18" w drugim na 19"
przy 16" tej "pewności" auto już nie miało na szczęście poszli po rozum w MK5 i wszystkie opony niezależnie od rozmiaru wychodzą 235
autentycznie nie wiem jak ktoś może w MK4 zakładać do TDCI np. opony w stylu 205 ... bo tej gumy do przenoszenia momentu jest zwyczajnie za mało
raczej bym szukał odczuć w różnym rozmiarze opon i ogumienia ... jeździłem też MK4 na balonowych 16"
MK4 na 18 i MK5 na 19 jest "przyklejone" do asfaltu i przy prędkościach 200 km/h prowadzi się bardzo pewnie