Cytat:
|
Czy zamówiłeś radio Sony?
Jestem ciekaw czy będzie znacząca różnica między Sony a poliftowym 6000CD.
|
Tak zamówiłem sony poliftowe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Mam porównanie do Sony ale w Focusie mk3 i tam jest jednak lepiej ale nie wiem, czy to ze względu na głośniki czy samo radio.
|
Teraz w weekend słuchałem u kolegi w focusie 2005r z radiem sony tym prostokątnym jeszcze. Potem przesiedliśmy się do mnie i jakość grania jest dużo gorsza. W focusie to gra przyzwoicie i czysto. Nie ma się do czego doczepić, natomiast u mnie na 6000cd poliftowe niby premium jest dużo gorzej. Czekam teraz na to radio sony i zobaczymy.
Widzę, że tutaj jakaś dyskusja wniknęła. Ja też bym nie zainwestował w to radio sony jakiejś dużej sumy. Są oferty po 400-500-600zł ale to już przesada. Ja kupiłem za 200zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rozmawiałem z jednym z użytkowników forum podczas upgrade mapy silnika. Powiedział, że wkładając radio sony zamiast 6000cd powinno się ELMconfigiem przestawić w ustawieniach na inny typ radia, bo inaczej nie słychać różnicy