Jak mnie wnerwia ergonomia przycisków przy kierownicy, a właściwie jej brak - kto to projektował?
1. Po to mam mieć sterowanie radiem na kole, żeby każda ręka miała w zasięgu odpowiednie przełączniki, miałem tak w S-Maxie. A tutaj sterowanie radiem dla prawej ręki, która i tak ma blisko do właściwego radia. Więc lewą ręką nie posterujesz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Lewe menu, prawe menu i zajętych 10 guzików na klawiaturze, tak jakby nie można było zrobić tego na jednym zestawie, a pozostałe wykorzystać do szybkiego przełączania np. prędkość, ciśnienie opon, itp. Poza tym źle wchodzą te przyciski, ponieważ cały zestaw ma nieregularne kształty.
3. I jeszcze sterowanie temperaturą w automatycznej klimatyzacji naturalne jest za pomocą pokrętła - tak miałem zawsze, w każdym aucie. A tu jakie przyciski które ciężko trafić i trzeba oderwać wzrok od drogi.
Poza tym fajnie jeździ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.