Zależy też jakie koło zapasowe mamy, ja świadomie wziąłem dojazdowe bo ponoć podłoga jest wtedy niżej choć nie porównywałem jak jest z pełnym. Tyle że nie widzę różnicy w głębokości w porównaniu z mk4 gdzie również miałem koło dojazdowe.
Co do wycieraczek. Przez 17 tyś. km regulowałem je może kilka razy. Dla mnie działają normalnie i nie odczułem jakiegoś dyskomfortu w porównaniu z mk4. Szczerze to nie o co chodzi. Mam produkcję listopad 2016 a ten którym kolega jeździł jest pewnie nowszy, więc to nie wina softu.
Co do silnika. Przestawienie mocy na 180 KM lub chip powoduje takie same odczucia jak w mk4 dieslu po chipie na 180KM. Zgadzam się że 150KM jedzie słabo albo wydaje się że tak jest bo moment rozłożony jest dosyć płasko. No i jak się jeździło samochodem który ma 70KM więcej to porównanie nie może być subiektywne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdybyś wsiadł do mojego kolegi meganki GT, która po chipie ma 290KM stwierdził byś że Twój nie jedzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka