Cytat:
|
Ja mam jedno duże zastrzeżenie do automatu wycieraczek - podczas jazdy z niższymi prędkościami działa jak chce - nieważne jak mam ustawioną czułość. Powyżej 60-70 km/h problemu żadnego nie ma.
|
Może być tak że jak się człowiek starzeje to na mniej rzeczy zwraca uwagę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pamiętam jak miałem mk4 to jeździłem na gwarancji z każda pierdołą ,a tutaj już prawie rok i nie mam po co jechać do ASO ( na szczęście
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) może poza podbiciem w książce gwarancji na blachę.
Co do świateł to zauważyłem że jak jedzie z przeciwka autobus ,albo ciężarówka to trochę późno zmienia z długich na krótkie.
Cytat:
|
Zazdroszczę Sync 3, w moim sync 2 to wybieranie głosowe jednak jest głuche albo ja muszę do logopedy.
|
Pani gdy wypowiada do kogo dzwoni to można się trochę pośmiać ,ale jakoś zwykle udaje jej się dobrze trafić. Faktem jest również że nie dzwonię w samochodzie do więcej niż 10 osób z listy a mam około 300 kontaktów. Pewnie przy niektórych nazwach byśmy się nie dogadali
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.