View Single Post
Stary 19-11-2017, 11:12   #7057
jvc
Feel The Difference

Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam jedno duże zastrzeżenie do automatu wycieraczek - podczas jazdy z niższymi prędkościami działa jak chce - nieważne jak mam ustawioną czułość. Powyżej 60-70 km/h problemu żadnego nie ma.
Może być tak że jak się człowiek starzeje to na mniej rzeczy zwraca uwagę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pamiętam jak miałem mk4 to jeździłem na gwarancji z każda pierdołą ,a tutaj już prawie rok i nie mam po co jechać do ASO ( na szczęście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) może poza podbiciem w książce gwarancji na blachę.

Co do świateł to zauważyłem że jak jedzie z przeciwka autobus ,albo ciężarówka to trochę późno zmienia z długich na krótkie.

Cytat:
Napisał Rothmans Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zazdroszczę Sync 3, w moim sync 2 to wybieranie głosowe jednak jest głuche albo ja muszę do logopedy.
Pani gdy wypowiada do kogo dzwoni to można się trochę pośmiać ,ale jakoś zwykle udaje jej się dobrze trafić. Faktem jest również że nie dzwonię w samochodzie do więcej niż 10 osób z listy a mam około 300 kontaktów. Pewnie przy niektórych nazwach byśmy się nie dogadali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Mój mondek
...Powered by heko...

Bądź
NIEBIESKI-zarejestruj się

Ostatnio edytowane przez jvc ; 19-11-2017 o 11:18
jvc jest offline   Odpowiedź z Cytatem