Cytat:
@ dudek85
nie testowałem pozostałych propozycji od Sony, ale może akurat? AN430 jest z kablem USB-C i ma 2x2.4 na wyjściu: https://www.sonymobile.com/pl/produc...charger-an430/
Ogólnie cała kwestia rozbija się o jakość przetwornicy impulsowej wewnątrz. I niestety większość chińskich produktów albo oszczędza na częściach, albo projekt ma do d... A to radio w Focusie Mk2 to jest serio czuła bestia, pół rodziny obdarowałem ładowarkami które u mnie zakłócały, a u nich działają bez problemów.
I nawet nie chodzi o obciążenie telefonu - wtykałem samą ładowarkę bez obciążenia i pojawiał się szum! Nic nie dawało odsuwanie samej ładowarki na jakimś przedłużaczu, rozgałęźniku samochodowym czy czymkolwiek. Leciało to po linii zasilania i wpływało na radio.
Ogólnie to AN420 to był mój desperacki krok, bo jakby to nie wypaliło, byłem gotów robić własną ładowarkę opartą o stabilizatory liniowe. Grzałoby się to jak cholera, ale no cóż... coś za coś.
|
Niestety Focus mk2 tak ma. Mam jedną no-name ładowarkę która nie zakłóca radia i pilnuję jej jak oka w głowie.
Teraz jak przyjdzie kamerka to dorzucam zasilacz jaki koledzy wyżej polecają ,podobno nie zakłóca. W razie co oddam
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka