Dzięki Panowie za wypowiedzi! Większego auta jak Kuga jednak nie chcę - ani mi, ani żonie, nie podobają mi się takie "tatowozy" jak S-Max czy C-Max. Teraz mam małego Peugeota 308 i w 4 podróżuje nam się całkiem nieźle i to nawet na trasy typu Chorwacja itp. Poza tym od poniedziałku do piątku jeżdżę zupełnie sam. W sobotę /niedzielę może pojawić się sporadyczny wypad za miasto lub na jakąś rodzinną imprezkę ale to raczej krótkie trasy. A jak raz w roku pojadę np. nad morze z 3-dzieci to Box na dach i tyle. Mój najstarszy syn ma dopiero 6 lat, drugi ma 2 lata i za tydzień na świat przyjdzie córeczka do kompletu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Myślę że raz w roku damy radę Kugą zajechać na wakacje. Nie chcę kupować dużej krowy tylko po to by raz w roku jechać wygodniej na wakacje, a potem dzień w dzień jeździć tym samotnie po mieście... Kuga to dla mnie taki złoty środek, auto większe od obecnego Peugeota 308, ale mniejsze od "tatowozów". Poza tym zakochałem się w tym samochodzie - nie ukrywam.Po 2 dniach w nim spędzonych stwierdziliśmy że jest dla nas optymalny. Jakieś super szybkiej maszyny nie potrzebuję, zresztą prawko mam ponad 20 lat i w tym czasie: ani jednego mandatu, ani jednego fotoradaru, ani jednej kolizji drogowej. Nie jeżdżę jak emeryt, ale staram się prowadzić rozważnie i z głową. I tak samo rozważnie próbuję wybrać auto na kolejne 10 lat... Chciałbym je kupić za gotówkę i mieć święty spokój od kredytów. Dlatego nie mogę sobie pozwolić na full wypas, ale mogę zadowolić się nieźle doposażonym Trendem za 90 tysi i oczywiście w kolorze ruby red
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.