View Single Post
Stary 22-11-2017, 19:37   #489
Parch
ford::expert

Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: nagrzewnica elektryczna - jak zamontować ?

Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proponuje test,jaki zaproponowałem koledze @Parch w poście #480 i zobaczymy co wyjdzie
Już nawet zrobiłem, ale dzisiaj w Breslau 10 st. więc nie jestem pewien, czy jest wiarygodny. Zrobiłem, jak pisałeś, czyli wyłączyłem zupełnie nawiew przed odpaleniem auta i na wszelki wypadek otworzyłem wszystkie okna żeby było chłodniej w środku. No i ruszyłem "w miasto"Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Po osiągnięciu tych magicznych 76 st. włączyłem nawiew i klimę na HI, no i... nagrzewnica się nie włączyła.
To była pierwsza próba i do tego dzisiaj jest u nas 10 st. więc nie jest to jeszcze wiarygodne zupełnie.
Cytat:
Napisał mm32 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze swoich spostrzeżeń jeszcze dodam,że także kierunek nawiewu ma wpływ na fakt,jak długo działa nagrzewnica
Włączałem po kolei wszystkie kierunki, nawet "AUTO". I nic Panie, nic. Test powtórzę jak będzie zimniej.
Parch jest offline   Odpowiedź z Cytatem