View Single Post
Stary 24-11-2017, 19:28   #4
krzak10
ford::amateur

Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Zagłówek - czy to od S-max-a?

Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale to przedni chciałeś kupić (bo one się łamią)?

to Ci sprzedał z s-maxa tylko tylny
Chciałem kupić (i kupiłem) TYLNY. On co prawda pisał, że jest z drugiego rzędu (czyli TYLNY) ale np. w moim S-maxie 2 i 3 rząd mają takie same zagłówki.

Bump:
Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Potwierdzam przednie mają inny kształt , dylemat czy dobrze sprzedawcę poinformowałeś o jaki ci chodzi . Myślę że grzecznie i polubownie najlepiej wyjaśnić ze sprzedającym to przyśle ci taki jaki potrzebujesz .
Niestety sprzedawca najpierw upierał się, że przysłał właściwy a kiedy dostał zdjęcie kazał dzwonić za 30 min. po czym stwierdził, że są 2 rodzaje zagłówków - z krótszym i dłuższym trzpieniem i że on o tym nie wiedział ale ja też powinienem się najpierw zorientować. Następnie zasugerował mi żebym go odsprzedał na Allegro lub gdzie indziej bo przecież będę stratny o koszt przesyłki. Ale to on handluje częściami więc on powinien być profesjonalistą. A w nagłówku ogłoszenia było:"ZAGŁÓWEK FORD GALAXY MK3 06- S-MAX TYŁ. Jeszcze go zapytałem przed zakupem czy na pewno jest do S-maxa i potwierdził.

Ostatnio edytowane przez krzak10 ; 24-11-2017 o 19:39
krzak10 jest offline   Odpowiedź z Cytatem