Panowie marudzicie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja wiem, że świat poszedł do przodu itp, że teraz więcej wymagamy od samochodu ale........jak dla mnie możliwość sprawnego, niezależnego (od innych lub komunikacji miejskiej) przemieszczania się z miejsca na miejsce w ogrzewanym (w zimie) lub chłodzonym (w lecie) wnętrzu jest już czymś komfortowym. Oczywiście, piszę z punktu widzenia dnia codziennego, bo sam lubię gadżety w aucie no i w sumie to auta od zawsze były jakąś tam moją pasją. Dlatego mam MKV a nie Dacię. Jednak określenie "goły" dla takiego S90 to trochę nadużycie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten samochód ma wszystko co potrzeba na co dzień a nawet więcej. Oczywiście, nie będzie pewnych rzeczy, na których mnie osobiście nie zależy np aktywny tempomat, automatyczna skrzynia, 4 strefowa klima itp. Wiem, że są tacy dla których to jest absolutny "must have". Dylemat pozostanie taki czy chcemy topowy MKV czy podstawowy S90? O ile wcześniej gdzieś tu była mowa o zaparkowanym MKV koło A4 i ten A4 mimo, że sporo droży to wyglądał dość słabo koło MKV to już S90 będzie wyglądał caaaaałiem dobrze nawet za te 157 tyś. A że nie będzie miał automatu......Nie znam wyposażenia tego S90 za takie pieniądze ale pamiętajmy że nadal jest w ofercie (do lutego 2018 chyba) A6 za te same pieniądze czyli 157 tyś, który ma LEDy, navi, skórę.......ale jest "manualem"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mocno się zastanawiam nad takim autem, ale jak dla mnie przechodzenie teraz na diesla to krok do tyłu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale co to, czasem może trzeba się cofnąć aby później iść bardziej do przodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..