Cytat:
Dzięki za odpowiedzi, przekonaliście mnie do androida Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeszcze jedno małe pytanko, na ali express można znaleźć radia które wydają się identyczne do tych na naszym allegro(specyfikacja taka sama) ale są trochę tańsze(około 750 zł). Warto? Czy jednak jest duże ryzyko że przyjdzie jakieś badziewie? Podejrzewam że radia z allegro to są te chińskie tylko doliczają sobie za pośrednictwo.
|
Badałem troche temat, to są dokładnie te same radia, powiedziałbym wręcz, że na allegro sprzedają jeszcze jakieś przestarzałe modele.
Tylko wybierz model z 2GB ramu, chodzi to szybciej niż fabryczna nawigacja kumpla w skodzie superb 2017
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak masz troche większy bużdzet to polecam najnowszy model MTCD PX5, u nas na allegro chodzą po >2000.
Ja kupiłem ostatnio ten model
https://pl.aliexpress.com/item/2-din...791885044.html
Warto czekać na promocje, wyrwałem go za 680zł. Masz w gratisie od razu sterowanie do przycisków z kierownicy. Wysyłka jest z Niemiec, wiec nie ma opcji, że będzie VAT. Paczka idzie jakies 3-4dni od wpłaty. Cała płatność jest ubezpieczona przez Ali na cała sumę.
Te modele są plug-and-play. Wyciągasz stare, wsadzasz nowe i działa. Trzeba tylko kabel do radia dokupić, bo jest inna koncówka.
Btw. Win CE to juz przyżytek i staroć.