Cytat:
|
widzisz to że korzystasz z jakiejś wersji nie znaczy, że wszyscy tak mają ...
|
Długo kolego "domowy konfiguratorze" szukałeś tej archaicznej wersji ELMconfiga? Przecież ona spokojnie mogła Ci te poduszki "odpalić", bo tak była niestabilna...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnia z takim wyglądem okienek to zdaje się 0.1.8b była... Totalna prehistoria... Ciekaw jestem skąd ją "wytrzasnąłeś"???
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na prawdę będzie dla Ciebie lepiej jak sobie dasz spokój z udawaniem, że się na tym znasz... Mnie nie nabierzesz a sobie krzywdę możesz zrobić...
BTW - zmieniam rekomendację - przy takich preferencjach do "wykopalisk" nie "world of tanks" a "packman" jest dla Ciebie.
Na koniec - zrozum wreszcie o co tu chodzi. Nic mi do Ciebie, ale:
- używasz jakichś badziewnych wersji oprogramowania;
- należy więc sądzić, że podobnie badziewne masz wyposażenie (kabel);
- porywasz się bez doświadczenia na konfigurowanie najbardziej wrażliwych podsystemów auta (RCM, ew. ABS);
- takich jak Ty bez wyobraźni niestety jest niemało - ktoś musi wreszcie im przemówić do wyobraźni bo w końcu kiedyś skończy się to tragedią. Nie jesteś niestety pierwszy z komunikatem jak w poście otwierającym. Dokładnie tak samo rozpoczętych wątków pamiętam już chyba ze 3.
Więc na prawdę pograj sobie w packmana zamiast uskuteczniać taką "jazdę bez trzymanki"...
Bez żartów i bez przesady skończyć może się jak z tym kolesiem, co to bez prawka i po pijaku - za to z 7 koleżankami/kolegami w BMW "przez pomyłkę" i "na prawdę niechcący" przywalił w barierkę i spalił koleżkę w bagażniku żywcem... Też miał siebie "za takiego co to nikt mu nie podskoczy"...
To nie jest gra komputerowa - tu nie ma "siedmiu żyć"...