View Single Post
Stary 27-11-2017, 11:23   #7
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: RCM - świeci mi się kontrolka od poduszki powietrznej

Cytat:
widzisz to że korzystasz z jakiejś wersji nie znaczy, że wszyscy tak mają ...
Długo kolego "domowy konfiguratorze" szukałeś tej archaicznej wersji ELMconfiga? Przecież ona spokojnie mogła Ci te poduszki "odpalić", bo tak była niestabilna...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnia z takim wyglądem okienek to zdaje się 0.1.8b była... Totalna prehistoria... Ciekaw jestem skąd ją "wytrzasnąłeś"???Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na prawdę będzie dla Ciebie lepiej jak sobie dasz spokój z udawaniem, że się na tym znasz... Mnie nie nabierzesz a sobie krzywdę możesz zrobić...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BTW - zmieniam rekomendację - przy takich preferencjach do "wykopalisk" nie "world of tanks" a "packman" jest dla Ciebie.

Na koniec - zrozum wreszcie o co tu chodzi. Nic mi do Ciebie, ale:
- używasz jakichś badziewnych wersji oprogramowania;
- należy więc sądzić, że podobnie badziewne masz wyposażenie (kabel);
- porywasz się bez doświadczenia na konfigurowanie najbardziej wrażliwych podsystemów auta (RCM, ew. ABS);
- takich jak Ty bez wyobraźni niestety jest niemało - ktoś musi wreszcie im przemówić do wyobraźni bo w końcu kiedyś skończy się to tragedią. Nie jesteś niestety pierwszy z komunikatem jak w poście otwierającym. Dokładnie tak samo rozpoczętych wątków pamiętam już chyba ze 3.

Więc na prawdę pograj sobie w packmana zamiast uskuteczniać taką "jazdę bez trzymanki"...
Bez żartów i bez przesady skończyć może się jak z tym kolesiem, co to bez prawka i po pijaku - za to z 7 koleżankami/kolegami w BMW "przez pomyłkę" i "na prawdę niechcący" przywalił w barierkę i spalił koleżkę w bagażniku żywcem... Też miał siebie "za takiego co to nikt mu nie podskoczy"...

To nie jest gra komputerowa - tu nie ma "siedmiu żyć"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 27-11-2017 o 13:41
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem