Po konsultacji ze sprzedawcami w
brakeparts.pl zakupiłem taki o to zestaw
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dziś udało się zamontować przednie
postaram sie napisać kilka słów za ''kilka'' kilometrów
Sklep z Krakowa polecam
Po przejechaniu kilku, nie wiem około 3tyś km mogę polecić ww. zestaw, wszystko sprawuje sie bardzo dobrze, nic nie bije nie wydaje dziwnych dzięków, czy ostrość sie poprawiła trudno mi powiedzieć wg mnie może i tak ale to wszystko ocena z ''dupo hamowni''. Jeśli chodzi o pylenie bardzo mocno na + w porównaniu do przednich zestawów nie tylko w tym aucie, z racji pory roku nie ma możliwości za często myć a na felgach na dobrą sprawę tylko syf z ulicy widać. Zobaczymy co będzie dalej ale obecnie jestem bardzo zadowolony z tego zestawu. Duża zaleta tych tarcz to ta srebra farba, mimo kilku myć detailngowcyh nic sie nie dzieje i ładnie sie srebrnie prezentuje, na wiosnę chyba sposłucham kolegi
weuek i zajmę sie zaciskami