View Single Post
Stary 30-11-2017, 11:19   #4506
disaster3
ford::average

Imię: Bartek
Model: Focus III FL/Mondeo V
Silnik: 1.5 EB (183 KM)/1.5 EB (165 KM)
Rocznik: 2015/2019
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Kurdę poczytałem sobie trochę o chipsach do 2.0TDCi i z tego co nasi nadworni Tunerzy @heko , @TuneFORCE napisali to wrażenia z jazdy i przyśpieszenia 180 KM po chipsie w manualu są lepsze niż 210KM po chipsie w powershift'cie.

I znowu problem bo 210 KM nie ma w manualu a 180 KM w manualu szkoda, że nie jest AWD (AWD dostępny jest tylko z PS).
Ok ~200 KM i 450 NM, fajnie by było odepchnąć z 4 łap Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Idealnie by było jakby Ford wypuścił Vignale 2.0 Biturbo w manualu i AWD lub z jakiś dobrym automatem (pokroju DSG - ale mniej wadliwa lub ZF od BMW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Dobra luzuje bo fantazja mnie ponosi i znowu zaczynam iść w strone zapier...jechania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to ma byc wygodny i komfortowy samochód na trasy z możliwością przyciśnięcia i skutecznego wyprzedzania. A takie BiTurbo po chipsie jest.

Ps. Oglądałem przed chwilą przyśpieszenie do 200km/h B8'ki 2.0 BiTdi 4x4 DSG (240 KM) i trochę mi się przykro zrobiło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zamiata konkretnie ale to VW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (znowu przykrość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )