Bi-LED troszkę kosztują i myślę że nie ma sensu ich pakować do mk3, soczewek za 1kPLN, chyba ze ktoś zamierza nim jeździć do śmierci (auta albo właściciela) albo robi totalnie odjechane auto profesjonalnie customizowane. Pomijam że trzeba by naocznie sprawdzić jak się maja w nocy do drogi (czy lepiej świecą na mokrej drodze?) a już w ogóle pomijam kwestie gdy się spali diodka a na pewno będzie to po gwarancji aniżeli przed jej końcem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U ojca montowałem soczewki z A5 świeżo rozbitej i lampy były trochę skiereszowane za to soczewki ładne i dość świeże a po znajomości całe lampy wziałem za 40zł.
Wystarczyło zadzwonić i masz odpowiedź od ludzi którzy mają na pewno jakieś pojęcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do wpakowania bi-led za zwykłe hologeny. Obstawiam że teoretycznie powinno to przejść bo dają tylko trochę więcej mocy świetlnej niż halogen więc spryski czy poziomowanie można by olać. kwestia że homologacji cała lampa nie będzie miała i ktoś się może i tak przyczepić jak będzie chciał i efekt taki jak założenie hidów tylko za 5x więcej ale to pomijamy bo przy właściwej regulacji i montażu jeśli nie oślepiają to raczej się nie czepiają specjalnie.
Na bi-ledy załóżmy osobny temat bo jest to jakaś alternatywa, może ktoś się pokusi i zamontuje