View Single Post
Stary 02-12-2017, 13:22   #12
k0b3
ford::average

Imię: Kuba
Model: S-Max
Silnik: 2.5T
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Od czego jest wtyczka przy separatorze oleju - silnik 2.5T

Cytat:
Napisał cliner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cena, czasami do jakości ma się tak jak pięść do oka.Kup ze dwie...jak membrana po miesiącu zapiszczy...no i zapas oleum też.

Bump: Warto kupić ze trzy na zapas...jak będzie piszczało poi miesiącu,to będzie jak znalazł,a może też mają tanie oleum do kompletu...:>
Heh ja wiem, że z jakością może być różnie. Zdaje sobie z tego sprawę. Chociaż coraz więcej ich produktów prezentuje się całkiem dobrze. Wiem, że może być problem z samą membraną bo już u siebie wymieniłem na oryginał Volvo. Także w razie czego zawsze mogę od razu przełożyć na tą, którą mam zamontowaną obecnie. Natomiast co do całej reszty to wydaje mi się, że nie powinno być źle. Przecież to chyba sam korpus z czegoś co wygląda na jakiś stop aluminiopodobny i kawałek plastiku z góry. Jedyna elektryczna rzecz w tym to ta nieszczęsna grzałka.

Z olejem na pewno bym tak nie postąpił. Nie bawilbym się w jakieś zamienniki niewiadomego pochodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
k0b3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem