Trochę odświeżę temat szarpnięcia z 1 na 2. Przy kolejnym przeglądzie w innym ASO to zgłosiłem i zauważyli to, ale uparcie twierdzą, że ten typ tak ma i tyle - nie ma czym się przejmować (trochę to irytujące). Jest to dla mnie o tyle dziwne, bo po samym zakupie tego nie zaobserwowałem, ale może byłem za bardzo podjarany autem tak jak i mam wrażenie, że gorzej teraz jeździ, a wczesniej był taki narwany (więc to raczej pewnie głowa kierowcy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ). Jednak może z ASO mówią prawdę ponieważ przedłużyłem gwarancję do 5 lat i w ASO nie robili z tym problemu. Więc gdyby to było by padające np. sprzęgło/dwumas to raczej gwarancji by nie przedłużyli. Dziwna przypadłość tyloma autami jeździłem i nigdy nie spotkałem się z takim motywem.
Cytat:
|
Czy ktoś z posiadaczy FF MK3 1.5 EB 150 KM zaobserwował u siebie objaw drgania silnika i karoserii w zakresie obrotów 2000-2200RPM? U mnie jest to bardzo odczuwalne zwłaszcza na biegu jałowym ...
|
Chyba u mnie też występuje - lecz jest to bardzo delikatne drżenie, jak chcesz możemy się umówić i porównamy jak i szarpanie o ile jesteś z Wawki.