Cytat:
|
A kto Ci to montowal? Radio nie ma nic do centralnego zamka. Aku był dopiety podczas montażu?
Te dodatkowe przewody musisz podpiąć np. Niebieski Key2 to sterowanie z kierownicy, o ile masz moduł dekoder can-bus. Pozostałe to wzmacniacz do anteny, wykrywanie włączonego wstecznego. Zasadniczo nie trzeba podpinac jeśli te elementy działają.
Mam ten sam model, ale kupowałem u resellera, z ciekawości ile Ci wyszło po przeliczeniu w złotówkach?
Wysłane z mojego MI 5s przy użyciu Tapatalka
|
Witam,radio montowalem sam,aku bylo podpiete, kabel Key 1 jest kolorem brazowym,model can-bus jest przy wlaczonym radiu jak wbijam wsteczny to wylocza sie radio i dziala kamera.Radio kupilem przez aliexspres i wyszlo 141 euro
Bump:
Cytat:
@ el_sessero
ja za Bosion 2/16 GB zaplacilem 680 pln z wysyłką. Czy wyswietla Ci sie "coś" na conversie jak masz włączone radio?
|
nic nie wyswietla,wszystko dziala tylko chodzi mi o zamykanie centralnego zamka.jak podpielem stare radio to centralne zamykanie dziala!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak podpinam Bosion to dziala tylko otwieranie