Cytat:
Wpadaj do Poznania to sobie zobaczysz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Kto wie czy w któryś weekend mnie tam nie poniesie. Do Poznania mam super drogę, niespełna 3h i jestem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Natomiast kontynuując, widzę że posiadasz to auto w wersji vignale. Jak wrażenia? Jak się silnik spisuje? To chyba nowa konstrukcja forda. Jestem ciekaw Twoich opinii. Kiedyś ople wprowadził (nie wiem nawet czy już nie w vectrze) silnik biturbo który okazał się kompletną porażką i nikt tego nawet nie chciał kupować bo był drogi w zakupie i bardzo drogi w eksploatacji bo psuł się na potęgę. Ciekawe czy Fordowi wyszła ta sztuka.
Jeszcze zapytam o ten system Active Noise Control. Jak Ci się to widzi? Jest zauważalnie ciszej? Ja miałem do czynienia z podobnym systemem w aucie które bardzo chciałbym mieć (niestety póki co dobrze wyposażony egzemplarz, z 3 litrowym dieslem V6 jest poza moim zasięgiem finansowym bo kosztuje grubo ponad 300k) tj BMW serii 5 i tam po prostu była taka cisza że momentami zastanawiałem się gdzie ja jestem. Bajka.