Temat: [Focus 2004-2008] Dodatkowe światło wsteczne
View Single Post
Stary 03-12-2017, 20:29   #11
Autopros
ford::average

Imię: Paweł
Model: Focus MK3 Estate Champions Edition
Silnik: 1,6 TDCi 115
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Dodatkowe światło wsteczne

Cytat:
Napisał ŁATEX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla mnie najważniejsze jest moje bezpieczeństwo.
To się chwali. Aczkolwiek o innych również wypada na drodze myśleć.
Cytat:
Napisał ŁATEX Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Całe oświetlenie mojego Focusa mam wymienione na LED (poza głównymi bo tam zmieniony na Xenon).
A to co ma być? Piszesz o bezpieczeństwie, po czym opisujesz swój samochód uzbrojony w niezgodne z jakimikolwiek przepisami ledy i niefabryczny xenon (bez samopoziomowania i zapewne bez spryskiwaczy). Gdyby faktycznie zależało Ci na bezpieczeństwie, a nie na tuningu "co chcę i jak chcę", to byś szukał samochodu z fabrycznymi xenonami.
Cytat:
Co do przeglądu... Mam to rozwiązanie od 3 lat i żadnego problemu na stacji diagnostycznej. Nie panikujmy z przepisami. To nie Niemcy że musi być tak, jak wyszedł z fabryki.
A na koniec wypowiedzi publicznie przyznajesz się do przekrętów na przeglądzie. Należy jasno powiedzieć, że samochód w takiej konfiguracji powinien wyjechać z SKP z pokwitowaniem za dowód rejestracyjny.
Autopros jest offline   Odpowiedź z Cytatem