Temat: [Mondeo 2014- ] Spalanie 2.0 Ecoboost
View Single Post
Stary 04-12-2017, 09:23   #984
prokop123
ford::advanced

Model: Q3 Sportback S line
Silnik: 2.0 245 KM 4x4
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Ruszam z ciepłego garażu, 2 światła zielone i po 2 min jestem w przedszkolu. od przedszkola do pracy jadę 5 min i zazwyczaj łapie jedno światło czerwone.

Bez najmniejszego problemu daje wynik 9.2. i byłoby mniej ale musze jedne światła szybciej ogarnąć bo mam luzu 2-3 sek i zmieniają sie w czerwone a tak to moge przelecieć na pomarańczowym.

Już pisaliśmy o tym w wątku o spalaniu.
Opisywałem trase do Mikołajek którą zweryfikowałem z dystrybutorem. jadąc tymi wioskami na mazury bez problemu pokazywał 6,5, już jak korki w Mikołajkach były to średnie pokazał 7,2
Wczoraj jak jechałem do Warszawy, ruch płynny na S7, zakończyłem trase z 7,4. Jechałem na tempomacie 120 KM bo w 2 miejscach suszyli a i Yanosik krzyczał że nieoznakowani w okolicy - z tymi z Grójca nie da się ugadać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja ze spalania jestem bardzo zadowolony. Jak przeleciałem całą S2 od Piaseczna do zjazdu na Jerozolimskie z prędkością 230 pokazywał 10,9. nie jest to mega długi odcinek i z tą predkoscią skończył się po chwili ale nigdy nawet na sekundę nie widziałem wartości spalania powyżej 11.

Przebieg wczoraj dobił do 4444 km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez prokop123 ; 04-12-2017 o 09:36
prokop123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem