Ruszam z ciepłego garażu, 2 światła zielone i po 2 min jestem w przedszkolu. od przedszkola do pracy jadę 5 min i zazwyczaj łapie jedno światło czerwone.
Bez najmniejszego problemu daje wynik 9.2. i byłoby mniej ale musze jedne światła szybciej ogarnąć bo mam luzu 2-3 sek i zmieniają sie w czerwone a tak to moge przelecieć na pomarańczowym.
Już pisaliśmy o tym w wątku o spalaniu.
Opisywałem trase do Mikołajek którą zweryfikowałem z dystrybutorem. jadąc tymi wioskami na mazury bez problemu pokazywał 6,5, już jak korki w Mikołajkach były to średnie pokazał 7,2
Wczoraj jak jechałem do Warszawy, ruch płynny na S7, zakończyłem trase z 7,4. Jechałem na tempomacie 120 KM bo w 2 miejscach suszyli a i Yanosik krzyczał że nieoznakowani w okolicy - z tymi z Grójca nie da się ugadać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja ze spalania jestem bardzo zadowolony. Jak przeleciałem całą S2 od Piaseczna do zjazdu na Jerozolimskie z prędkością 230 pokazywał 10,9. nie jest to mega długi odcinek i z tą predkoscią skończył się po chwili ale nigdy nawet na sekundę nie widziałem wartości spalania powyżej 11.
Przebieg wczoraj dobił do 4444 km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.