View Single Post
Stary 05-12-2017, 11:39   #752
Parch
ford::expert

Imię: Rafał
Model: S-MAX
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Dołożenie alarmu do Mondeo MK4 - ale również do SMAX, Focus, Fiesta

Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tą do bagażnika także?
Do bagażnika nie montowałem. Nie mam instalacji z tyłu, a że był to mój pierwszy poważniejszy "mod", to jeszcze się wtedy bałem ruszać cokolwiekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał metmusic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podobno działa albo jedna albo druga, nie da się włączyć obu. To prawda?
Prawda. Albo BBS, albo "wyjec" z tyłu. Oczywiście można mieć obie zamontowane i jedna tylko będzie aktywna.

Cytat:
Napisał Parch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wszystko jasne
Właśnie, że nie jest takie jasne, bo baterie się mocno różnią. Ta co ja mam, to jest trudniejsza do zdobycia i droższa i trzeba ją wlutowywać. Zobaczysz sobie jak wkleję zdjęcie ponownie.

Ostatnio edytowane przez Parch ; 05-12-2017 o 11:42
Parch jest offline   Odpowiedź z Cytatem