Mam Galaxego, różnica w cenie zacna i nie wolę 2 latka, a nówkę.
Problem taki że mam Galaxego i on jest duży, na prakingach P&R jest od linii do linii, podobnie w parkingach podziemnych przy galeriach etc., jest ciasno i ciężko z tego się wysiada, fakt pakuje lepiej na wczasy, ale po tych 6.5 roku od urodzenia starszego syna i 4 lata od urodzenia bliźniaków doszedłem do wprawy i pakuję się na dwutygodniowe wczasy tak że w Galaxym jest pusto, chociaż na haku wisi platforma z rowerami.
Do tego masa 2505kg DMC i przyczepy 1000kg DMC bez b96 lub B+E nie pociągniesz.
Tylko dlaczego dla Forda C-MAX i Grand C-MAX to trudny rynek, a inne popularne marki dają radę. Czy Zafira czy Touran jakoś idą jak ciepłe bułeczki. Podobnie jak Meriva.
Tylko że Meriva to nie jest C-MAX. Meriva to B-MAX, Zafira, Touran to Grand C-MAX etc..
Ja myślę że Ford poległ przez mnogość - na ulicy z wszystkich VANów (B-MAX, C-MAX, Grand C-MAX, S-MAX i Galaxy) najwięcej jest S-MAX'a a potem Galaxego, B-MAXów prawie nie widać (a szkoda świetny samochód jak Meriva A!), Grandów też nie ma, trochę zwyłych C-MAXów jest(to jest coś pomiędzy Merivą a Zafirą).
Dodatkowo VANy są w odwrocie, teraz tylko SUV.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.